Van concept tot creatie streeft Studioruigrok ernaar om de essentie van elk vastgoedproject vast te leggen en tot leven te brengen door middel van innovatieve ontwerpen en doordachte strategieën.

 

Als Creatieve Vormgever bij Studioruigrok ben je een cruciaal lid van ons team, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het ontwerpproces, maar ook actief meedenkt over de strategie en positionering van elk nieuwbouwproject. Je vertaalt moeiteloos de merkgedachte naar een herkenbare vormgeving, waarbij je gevoel voor vorm en typografie tot uiting komt in elk aspect van het project.

 

Verantwoordelijkheden

 

Samenwerken met het team om strategieën te ontwikkelen en de positionering van nieuwbouwprojecten te definiëren. Creatieve concepten en ontwerpen bedenken die de kernwaarden van elk project weerspiegelen. Ontwikkelen van een consistente huisstijl en deze implementeren op diverse communicatiemiddelen, waaronder brochures, websites, advertenties, online campagnes, en meer. Zorgen voor een naadloze integratie van design en inhoud om een ​​aantrekkelijke gebruikerservaring te garanderen.

 

Vereisten

 

Aantoonbare ervaring als creatieve vormgever, bij voorkeur binnen de vastgoed- of architectuurbranche. Uitstekende beheersing van grafisch ontwerpsoftware en tools zoals Adobe Creative Suite. Sterk gevoel voor esthetiek, vormgeving en typografie. Proactieve en zelfstandige werkhouding, met het vermogen om te gedijen in een dynamische omgeving. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.

 

Wat bieden wij

 

Een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin jouw talent wordt gewaardeerd en ontwikkeld. De mogelijkheid om te werken aan uitdagende en gevarieerde projecten in de vastgoedsector. Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Spreekt bovenstaande vacature je aan?

 

Stuur dan je cv naar herold@studioruigrok.nl. Sluit je cv aan bij de functiecriteria dan krijg je van ons een positief bericht waarin wij het verdere verloop van de procedure zullen toelichten.  Voor aanvullende informatie of vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Herold Ruigrok op telefoonnummer 0528 36 16 72 of op 06 22 78 33 48.

Als jij snel reageert dan doen wij dat ook! Op werkdagen ontvang je van ons binnen 3 dagen een reactie op jouw sollicitatie.