studioruigrok logo

Wij zijn studioruigrok

Wij ontwikkelen effectieve communicatie voor ieder nieuwbouwproject.

Met content & vormgeving bouwen we aan verbinding tussen mens en vastgoed.
pijl1

Verstrooide communicatie
verstoort je klantrelatie

pijl2

Men kijkt naar de wereld vanuit de overtuiging 'what's in it for me?'

Lukt het niet om binnen een paar seconden de aandacht van je doelgroep te trekken, blijf je onbekend en blijft men ongeïnteresseerd.

PS. Dit is slecht voor de zaak, maar goed op te lossen.

Wij helpen jou de verbinding te maken met je publiek

Projectontwikkelaars, makelaars en investeerders komen bij ons met de wens effectiever te communiceren in woord en beeld. Om hen hierin te ondersteunen en snel tot de kern te komen gebruiken we onze eigen ontwikkelde 3,5-staps methode.

Merksessie (stap 1)

Kom snel tot de kern met een unieke merksessie. In een korte workshop kijken we naar jouw wereld, de wereld van je publiek en hoe we deze twee werelden kunnen samenbrengen.

Merkfundament (stap 2)

Het merkfundament is de creatieve vertaling van de merksessie en laat zien HOE we jouw nieuwbouwproject met je publiek gaan verbinden. De informatie van de workshop leggen we vast in een overzichtelijk document dat richting geeft aan alle communicatie.

Merkmiddelen (stap 3)

Vanuit het merkfundament ontwikkelen we de middelen WAARMEE we de verbinding maken met jouw publiek. Wij verzorgen spraakmakende uitingen voor elk moment in het ontwikkeltraject, van tender tot oplevering.

Onze missie (stap 3,5)

Zie ons als jouw externe merkcollega’s die actief hulp en ondersteuning bieden bij de communicatie van jouw nieuwbouwproject. De kern van studioruigrok bestaat uit een team van merkdenkers en vormgevers. Onze externe collega’s zijn marktleiders op het gebied van consumentendata (Xitres), 3D impressies (The Virtual Dutch Men) en mediacontent.

Bekijk ons portfolio

Klaar om samen met je merkcollega’s snel tot de kern te komen?

© 2022 Studioruigrok – bureau voor merkcreaties

KVK 04053470  IBAN NL31RABO0360871119  BTW 104591821B01