studioruigrok logo

Alpenresorts

Recreatiewoningen met geluksrendement.

In opdracht van Kontour Vastgoed.

Voor private investeerders die een plek willen om zich terug te trekken en rendement zoeken dat in meer dan geld is uit te drukken.

Mensen die hun vermogen veilig willen stellen EN er plezier van willen hebben

Het prachtige Alpenresorts in skigebied Brandnertal, Oostenrijk biedt geluk voor vandaag met zekerheid voor morgen dankzij een luxe recreatiewoning in de Alpen.

stap 1 merkfundament
Merksessie (stap 1)

In de merksessie stelden we vast dat de doelgroep weinig ervaring met vastgoedinvesteringen heeft, en naast rendement vooral ook plezier zoekt.

stap 2 merkfundament
Merkfundament (stap 2)

Geluksrendement is het kernconcept waarop we het fundament hebben neergezet. Dit vertelt iets over het totale rendement, zowel financieel als op het gebied van plezier.

stap-3
Merkmiddelen (stap 3)

We maakten een uitgebreide brochure, banieren, landingspage en diverse advertenties (online & offline) voor dit project.

stap 3,5 merkfundament

Samen bouwen (stap 3,5)

Samen met Kontour, The Virtual Dutch Men en lokale toeristische organisaties uit Oostenrijk gaven wij dit project prachtig vorm. Met schitterende fotografie, mooie 3D-impressies en smaakvolle vormgeving voor een luxe uitstraling.

“Herold weet als geen ander hoe je een merk in de markt zet. Samen met zijn collega’s legt hij steeds weer een topconcept neer.”

Ontdek andere projecten

Zie ons als jouw externe collega die stijgende kosten wil verminderen en mens en vastgoed wil samenbrengen

© 2022 Studioruigrok B.V. – bureau voor merkcreaties

KVK 89743040 IBAN NL31RABO0360871119  BTW NL865087349B01